Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce companie si-a vandut actele de infiintare cu 1,6 milioane dolari

Tags: acte infiintare apple, actiuni apple, steve jobs, licitatie documente apple

La o licitatie organizata saptamana aceasta, documentele originale de infiintare a companiei Apple au fost vandute cu 1,6 milioane de dolari.

Initial evaluate la suma aproximativa de 100.000-150.000 dolari, actele de infiintare au atins in cele din urma valoarea record de 1,59 milioane de dolari si au fost achizitionate de Eduardo Cisternos, directorul general al Cisternos Corporation, o companie cu sediul in Miami care se ocupa de afaceri in domenii diverse precum televiziunea, telecomunicatii si imobiliarele.

Asa cum citeaza Mashable.com, in urma licitatiei acesta a scris pe Twitterul personal ca este foarte fericit deoarece detine acum o bucata din istoria Americii.

Documentele scoase la licitatie includ actele de infiintare ale companiei Apple Computer semnate de Steve Wozniak si Steve Jobs, precum si o declaratie semnata de Ronald Wayne prin care a renuntat la partea sa de actiuni de 10% din companie pentru numai 800 dolari.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016