Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Corona Extra da drumul la publicitatea de vara

Tags: corona, campanie, vara, publicitate, bere

Corona Extra, bere mexicana, isi lanseaza o ampla campanie publicitara outdoor si digitala, pentru vara aceasta, campanie sprijinita de sloganul 'The place to be', scrie marketingmagazine.co.uk.
Filmata si fotografiata in Mexic, campania, creata de Beattie McGuinness Bungay, se focalizeaza pe "servirea la galetusa", in incercarea de a pune in inima brandului ideea de timp petrecut cu prietenii.

Lansata saptamana trecuta, campania va face din Corona cel mai mare advertiser outdoor din lume, pe categoria bere, anul acesta. Este parte a unui mare efort publicitar pe sectiunea publicitatii de categoria grea, ce va fi completat de o campanie digitala, online, plus activitate pe Facebook si lansarea unei noi aplicatii Corona pentru telefoanele mobile.
 


Darius Burrows, senior brand manager pentru Corona Extra, a spus ca: "Ideea din spatele noii campanii a fost de a recrea puternica legatura dintre brand si consumatorii, pentru ca, in momentul in care acestia deschid o sticla de Corona, sa lase totul in urma si sa inceapa sa se bucure de viata in locul unde vor sa fie.

"Pentru Corona, o campanie de vara este cruciala pentru continuarea succesului anterior si pentru folosirea popularitatii crescande la nivel mondial", a adaugat el.
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016