Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google are avioane proprii pentru Google Maps

Tags: google maps, harti google, harti 3d, apple

Google a cheltuit milioane de dolari pentru a crea serviciul de localizare pe harta si de cartografiere.
Compania a demarat in prezent o campanie prin care incearca sa atraga atentia asupra eforturilor, precum si asupra costurilor pe care le implica aceasta serie de operatiuni.

Tot saptamana aceasta, Apple a anuntat ca renunta la Google Maps, folosit pentru iPhone-uri si iPad-uri, in favoarea propriilor aplicatii.

Google a resimtit nenumarate presiuni in ultimele luni ca urmare a faptului ca, odata cu majorarea tarifelor percepute pentru serviciile oferite, mai multe companii au inceput sa isi indrepte atentie catre alternative similare oferite de Microsoft, Apple sau alte proiecte de executare a hartilor.

Astfel, compania a inceput sa ofere detalii exacte cu privire la procedurile necesare in timpul acestui proces de cartografiere digitala, incercand astfel sa demonstreze eficacitatea si exactitatea hartilor construite in cadrul Google Maos.

Proiectul de cartografiere a fost demarat acum 8 ani de zile si s-a extins in prezent in peste 187 de tari. Google detine avioane care ajuta la construirea hartilor 3D. Camerele care filmau strazile de pe capotele masinilor se afla acum si pe biciclete, barci si snowmobile.

Unele organizatii folosesc acum hartile realizate de Google pentru a indica unde se afla bombele de teren. Organizatiile de pace folosesc hartile pentru a ajuta triburile amazoniene sa isi spuna povestea si sa lupte impotriva exploatarii.

Google a prezentat mai multe servicii care vor fi gata in mai putin de trei ani si a incercat sa arate inca o data ca tehnologia de care dispune va putea fi cu greu depasita de companiile care incearca sa creeze propriile versiuni.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016