Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonalds sponsorizeaza Jocurile Olimpice pentru inca patru editii

Tags: mcdonald's, jocurile olimpice, sponsorizare, cel mai mare restaurant fast food

Cand detii unul dintre cele mai renumite si valoroase branduri din lume, niciun efort de mentinere a acestei stari de fapt nu pare prea mare. Nici chiar unul in valoare de 100 milioane de dolari pe care sa-i oferi cu titlu gratuit.
McDonald’s intentioneaza sa-si extinda contractul de sponsorizare a Jocurilor Olimpice pana in 2020, intentie ce va costa compania cca. 100 milioane de dolari. Anuntul oficial va fi facut in cursul acestei luni, cu mult inainte de inceperea Jocurile Olimpice de vara de la Londra, potrivit brandrepublic.com.
Intelegerea curenta dintre gigantul fast-food si Comitetul International Olimpic expira dupa editia din acest an a Jocurilor Olimpice, iar noua intelegere va fi valabila pentru urmatoarele patru editii, respectiv pentru cea din Rusia in 2014, pentru cea din Brazilia in 2016, pentru cea din Coreea de Sud in 2018 si pentru cea din 2020, care inca nu si-a ales tara gazda.
Dar vizibilitatea brandului McDonald’s la cea de-a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice nu se va limita la beneficiile aduse de un contract de sponsorizare. Competia constituie un prilej pentru companie de a deschide cel mai mare restaurant McDonald’s din lume chiar in Satul olimpic. Acesta va avea 3.000 mp, doua nivele si o capacitate de 1.500 locuri. In plus, unul din cinci meniuri servite in timpul Jocurilor Olimpice va purta sigla McDonald’s.     
McDonald’s este sponsor al acestei competitii sportive, desfasurate o data la patru ani, inca din 1976, de la editia desfasurata la Montreal, unde Nadia Comaneci a luat prima nota de zece din istoria Jocurilor Olimpice.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016