Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pepsi a lansat noul spot pentru campania de fotbal 2012. Si e plin de vedete

Tags: pepsi, spot messi, campanie, kick in the max, drogba, calvin harris

Pepsi continua campania "Kick In The Mix" dedicata fotbalului, adunand laolalta, intr-un singur clip, fotbalisti de talie mondiala. Messi, Drogba si Lampard sunt doar trei dintre vedetele noului spot TV pentru campania de fotbal 2012.
Numit "Crowd Surfing", spotul muta placerea jocului cu balonul rotund de pe gazon direct in inima multimii. Se realizeaza astfel un mix intre fotbal si muzica, condimentat din plin cu  vedetele Pepsi: Lionel Messi, Didier Drogba, Fernando Torres, Frank Lampard si noii recruti Sergio Agüero si Jack Wilshere.



Si daca reprezentantia sportiva este asigurata de nume grele ale fotbalului, cea muzicala ii revine DJ-ului de renume international Calvin Harris, care antreneaza multimea cu noul sau single “Let’s Go” feat. Ne-Yo, devenit coloana oficiala a campaniei Pepsi 2012.

"Scenariul acestui spot este extraordinar, diferit de orice altceva. Piesa lui Calvin Harris creata pentru spot este, la fel, formidabila; mi se pare ca este genul de piesa care ar putea sa faca un stadion intreg sa danseze!", spune Didier Drogba.

Reclama va fi difuzata pe posturile de televiziune la nivel global incepand cu luna aprilie 2012.

O parte a spotului a fost filmat in Romania, la studiourile de la Buftea, in decembrie 2011.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016