Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pinterest, intrecut de o idee care aduce si bani

Tags: pinterest, thefancy, idee site, dezvoltare afacere, design

Daca atat de cunoscutul Pinterest inca mai incearca sa isi puna la punct metode prin care sa devina o sursa substantiala de castig pentru fondatori, cat si pentru parteneri, cursa in lumea sharingului de fotografii pare sa fi fost deja castigata de un nou jucator.


Mai exact, The Fancy a reusit sa puna bazele unui sistem cat se poate de asemanator cu cel dupa care functioneaza Pinterest. Una dintre putinele diferente care trebuie mentionata ar fi ca pe Pinterest avem optiunea "Pin It" cand ne place o fotografie si vrem sa o adaugam colectiei proprii, in timp ce pe The Fancy va trebuie sa "Fancy It" pentru a adauga inca o poza boardului personalizat.

Ce face insa The Fancy de o mie de ori mai bine decat Pinterest? Aduce bani. Fiecare imagine din acest site reprezinta, de fapt, o reclama la un produs si are, in consecinta, un pret atasat. Iar preturile, in cele mai multe cazuri, nu sunt mici deloc.

Asa ca fondatorii se asteapta de la utilizator nu doar sa adauge o imagine preferata in colectia de fotografii din acest site, ci sa si cumpere unul dintre produsele din imagine. Cu un design atragator si cat se poate de simplu, cu optiunea de inregistrare prin contul de Facebook sau de Twitter si cu anuntul ca "Dureaza mai putin de 30 de secunde sa te inregistrezi", The Fancy reuseste sa se devina din ce in ce mai cunoscut si sa profite de o idee pe care Pinterest nu a reusit sa o foloseasca la capacitate maxima.

Poate ca este inca prea devreme sa facem astfel de estimari, insa pentru Pinterest succesul de care se bucura deja The Fancy anunta un tren pe care fondatorii Pinterest l-au cam pierdut.

In plus, si mesajul noului site atrage prin exact ceea ce ofera utilizatorului: "Colectioneaza lucrurile care-ti plac si descopera oferte dementiale!". The Fancy vine astfel intr-un format de 2 in 1 si ofera ceea ce site-ului Pinterest i-a scapat din vedere.

Un pic cam prea tarziu? Vom vedea.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016