Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a infiintat Asociatia Romana de Publicitate Exterioara

Tags: publicitate outdoor, roaa, asociatie de publicitate, publicitate exterioara

E adevarat ca nu avem nici vechime, nici cine stie ce experienta in publicitate. Totusi, si la noi, lucrurile evolueaza in mod promitator, iar faptul ca in Romania exista cateva asociatii de profil este cu atat mai imbucurator. Ultima dintre acestea este ROAA, Asociatia Romana de Publicitate Exteriora.
Infiintata in luna august a acestui an, ROAA isi propune sa contribuie in mod real si constructiv la dezvoltarea si standardizarea pietei de outdoor autohtone.
„ROAA este pasul natural si firesc pe care tendintele de dezvoltare si regularizare ale pietei il impun in acest moment. Asociatia isi propune promovarea si protejezarea intereselor membrilor sai, precum si implementarea standardelor si bunelor practici in publicitatea exterioara in Romania”, se arata in comunicatul de presa al asociatiei.
Membrii fondatori sunt reprezentati de principalii jucatori pe piata de publicitate outdoor din Romania:
Euromedia & Betacons – Face parte din grupul austriac Epamedia International si are ca preocuparea centrala designul responsabil al spatiului public prin inovatie si dezvoltare continua.
Affichage Romania –Este membra a grupului elvetian Affichage Holding. Affichage Romania a manifestat un interes deosebit pentru dezvoltarea industriei outdoor si s-a impus pe piata prin eforturile de introducere si sustinere a noilor standarde de inovatie si calitate.
News Outdoor Romania – Parte din News Outdoor Group, echipa News Outdoor Romania se mandreste cu angajamentul fata de serviciile de calitate oferite clientilor sai, cu interesul si devotamentul continuu pentru domeniul publicitatii exterioare.
In primul sau an de activitate, presedintia asociatiei va fi asigurata de Raluca Grigorescu, Chief Operating Officer la News Outdoor Romania.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016