Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sa radem de chinezarii: 18 branduri contrafacute

Tags: branduri contrafacute, china, chinazerii, produse contrafacute

Pentru a-i da unui brand maretie e nevoie de multa vreme si multa munca, intrucat renumele sau nu se construieste peste noapte. Unii insa n-au rabdare sa astepte si nici minte ori chef de munca, asa ca se infrupta de la altii.
La prima vedere aproape ca nici nu sesizezi falsul. Si totusi e unul grosolan, realizat, deseori, printr-o simpla schimbare de litera. Asa ca, la a doua vedere, Nike e de fapt Hike, iar KFC e KFG.

In 2011, autoritatile Uniunii Europene anuntau ca au retinut peste 100 milioane de produse contrafactute, cele mai multe provenind din China (73%). Valoarea lor depasea 1,3 miliarde de euro.  

Dar dincolo de cifre, multe dintre brandurile contrafacute arata ca niste experimente esuate si sunt de-a dreptul ridicole.

Iata doar cateva exemple:

Adidos


Blackbelry


Borio Jumbo


Calvim Klain


Cerono Extra


Gilnghey


Hike


KFG


oMC McDnoalds


Nintendo PolyStation


NOKLA


Pima


Pizza Huh


Okay


Sunbucks Coffee


Tids


Wrlgleys Doubiemlnt Chewing Gum




 

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Un roman nedumerit 08-Aug-2012 13:38:26
Hai sa radem de noi, eventual de alti capitalisti cu traditie ... ! Pana una alta, China are lichizi 3 000 de miliarde de dolari iar SUA este scufundata in rahatul datoriilor pentru vreo 10 generatii de acum incolo secondata indeaproape de Europa unita ( recte "Noul Imperiu Roman") in "hasnaua" pomenita. Tare mesteri in vorbe sunteti voi, redactorii acestui blog/portal.
Oare aveti si ceva de spus sau numai vorbiti vorbe?!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016