Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

URSUS prezinta Romania contrastelor

Tags: ursus, brand romanesc, ziua nationala, reclama romania, spot ursus

Parca mai mult decat in alti ani, brandurile s-au straduit sa marcheze in mod spectaculos Ziua Nationala a Romaniei. Unele au lansat mesaje pe Facebook, altele indemnuri televizate, aplicatii ori campanii menite sa schimbe imaginea tarii pe internet. Fiecare dintre ele si-a dorit sa sarbatoreasca alaturi de romani ziua in care ne simtim mandri de ceea ce suntem ca popor. Intre toate insa, exista un brand care a surprins Romania cu toate paradoxurile ei suprinzatoare si atat de dulci.
Din patriotism, din dragoste de Romania si de ziua ei, Ursus a postat pe canalul propriu de pe YouTube un nou spot publicitar menit sa ne retrezeasca mandria.
Odata cu acesta, brandul a lansat pe pagina sa de Facebook concursul foto "Romania Mea", care le cere utilizatorilor sa-si prezinte tara asa cum o vad ei, precum si o aplicatie menita sa ii aduca pe utilizatori intr-o piata virtuala unde pot ciocni o bere in cinstea tarii lor. Piata a fost populata cu simboluri romanesti ca Palatul Peles, Manastirea Curtea de Arges, coloana infinitului a lui Brancusi si, nu in ultimul rand, Fabrica de Bere Ursus.
Daca activitatea social media s-a concentrat pe simboluri autohtone, clipul publicitar ilustreaza o tara a contrastelor in care „avem drumuri grele in oras, dar spectaculoase peste munte, in care investim putin in stiinta, dar luam multe premii la inventica...”, o tara care ne ofera „o experienta intensa, ca viata de roman” si pe care merita sa o indragim pentru simplul fapt ca este a noastra.    
Iat-o, Romania constrastelor!
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

hortensia 08-Dec-2011 20:22:29
e buna reclama mi-a placut!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016