Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Varianta interzisa la Super Bowl 2013 a reclamei cu top-modelul Bar Rafaeli

Tags: reclama interzisa, bar rafaeli, super bowl 2013

Companiile care au dorit sa difuzeze reclame in timpul finalei SuperBowl au fost nevoite sa investeasca, in medie, cate 3,7 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare. Doar 30 de brand-uri au reusit sa cumpere un loc la aceasta finala a publicitarilor (care a depasit de mult simpla idee de eveniment sportive) care a fost urmarita de 180 de milioane de americani.
Una dintre cele mai memorabile spoturi este cel la Go Daddy, in care Bar Rafaeli se saruta cu un tocilar, Jesse Heiman. CBS a respins diverse variante ale reclamei din cauza „actiunii prea intense a limbilor”.

Compania a luat varianta originala si a postat-o pe propriul site. Trebuie sa va avertizam ca, intr-adevar, e un pic licentioasa.

Bar Rafaeli a declarat ca este dezamagita de decizia CBS.

Iata varianta respinsa de canalul de televiziune CBS:


 
Si iata ce s-a vazut pe televizor:

 
Autor: Alina Negrutiu



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016