Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama Chanel, interzisa pentru continut explicit

Tags: reclama interzisa, chanel, keira knightley, copii

Autoritatea din Marea Britanie pentru reglementarea publicitatii ia din nou pozitie, arantand cu degetul spre ultima reclama la un parfum Chanel a lui Keira Knightley, in care actrita isi desface provocator fermoarul si impartaseste momente prea intime cu fotograful, relateaza Business Insider.
Fotograful ii scoate lui Knightley o cizma inainte ca aceasta sa se dezbrace complet si sa mearga provocator spre el, in timpul unei sesiuni de shooting. Cei doia aproape se saruta pana cand Knightley ii spune sa inchida usa.

Spotul, regizat de Joe Wright, regizorul ultimei versiuni a filmului „Mandrie si prejudecata”, nu este scos cu totul din timpul de difuzare. A fost insa interzis in jurul emisiunilor pentru copii, caci a primit reclamatii din partea unor mame care au vazut reclama in timpul rularii filmului „Epoca de gheata 2”.

Dupa vizionarea reclamei, am putea spune ca aceasta este mai mult senzuala decat sexuala. Iar Chanel s-a aparat spunand ca a ales sa difuzeze reclama in pauza de la „Epoca de gheata”, pentru ca acesta „nu este un simplu film de desene animate, ci include doze mari de umor, are vocile unor actori cunoscuti si este, asadar, atractiv pentru adulti”. A apelat si la un alt argument: ce e potrivit pentru copii depinde si de cultura. Altfel de ce francezii sunt total relaxati in privinta continutului lubric al acestei productii publicitare.

Urmariti si voi mai jos reclama si spuneti-ne ce parere aveti:
 


Foto: captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016