Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Celebritatile si tehnologia: Unde isi investesc banii

Tags: tehnologie, celebritati, investitii, retele de socializare

Exista din ce in ce mai multe celebritati care aleg sa isi investeasca banii in companii de tehnologie. Facebook, Foursquare, Skype si MySpace sunt doar cateva astfel de companii care au beneficiat enorm de pe urma ajutorului financiar al unor persoane celebre.
Publicatia Huffington Post prezinta o lista a celor mai importante staruri hollywoodiene care au ales sa isi investeasca o parte importanta a averii in tehnologie:

1. Leonardo DiCaprio – actorul a investit 4 milioane de dolari in platforma media Mobli in luna octombrie a anului 2011.
 
2. Justin Bieber – celebrul cantaret care recent a implinit varsta de 18 ani a investit o suma importanta in PhoneGuard, Inc., un site cu aplicatii mobile pentru prevenirea accidentelor rutiere, care lupta indeosebi impotriva expedierea de mesaje text in timpul conducerii.
 
3. Kim Kardashian – starleta americana si-a transformat pasiunea pentru moda intr-un adevarat imperiu virtual, fiind co-fondatoarea site-ului Shoedazzle. Pana in luna mai a anului trecut, site-ul castigase deja 60 de milioane de dolari din sponsorizari.
 
4. Justin Timberlake – cantaretul si actorul american are in sange pasiunea pentru afaceri si tehnologie, acesta investind in mai multe site-uri, precum serviciul de photo-sharing Stipple, Myspace, Dekko si Miso Media.
 
5. Ashton Kutcher – actorul este probabil cel mai "priceput" in materie de tehnologie, acesta contribuind pana in prezent fie prin sustinere financiara, fie prin creativitate, la promovarea multor site-uri si afaceri online, cum ar fi Foursquare, Ooma Inc., Hipmunk, Flipboard, Path, Gidsy, Zaarly, Skype, Fashism. Acesta a fost criticat recent pentru ca a facut publicitate mai multor site-uri intr-un episod din Two and Half Men.
 
6. Lady Gaga – megastarul muzicii pop a investit anul trecut in serviciul online de muzica Turntable.fm, disponibil exclusiv in SUA, dar si in Backplane, o retea de socializare destinata celebritatilor.
 
7. Bono – solistul trupei U2 a contribuit la fondarea firmei de investitii Elevation Partners, care face investitii majore in media, aceasta detinand actiuni la Facebook, Yelp si Forbes Media, printre altele.
 
8. Zooey Deschanel – artista a lansat anul trecut, impreuna cu producatoarea Sophia Rossi si scriitoarea Molly McAleer, site-ul Hello Giggles, care este dedicat "femeilor inteligente, independente si creative".
 
9. Kanye West – rapper-ul a contribuit cu suma de 7,5 milioane de dolari la promovarea retelei muzica Turntable.fm, alaturi de Lady Gaga.
 
10. Demi Moore – celebra actrita s-a alaturat fostului sot Ashton Kutcher, investind aproximativ 1 milion de dolari in site-ul de shopping online Fashism.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016