Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noile ad-uri Google Maps for Mobile dubleaza rata de click a reclamelor

Tags: google, google ad, google maps for mobile, rata de click, ctr

Cum numarul utilizatorilor de terminale mobile este intr-o crestere accelerata, Google cauta sa isi imbunatateasca produsele destinate acestora. In acest sens, compania a lansat o varianta imbunatatita a ad-urilor din Google Maps care sunt menite sa creasca CTR-ul cu 100%.
Noul format al ad-urilor vine cu cateva imbunatatiri cheie. Astfel, butoane precum „get directions” si „click to call” sunt acum mult mai bine puse in evidenta si sunt mai usor de accesat. De asemenea, un nou hyperlocal marker, de culoare albastra le va arata utilizatorilor cat de aproape se afla de locatia pe care o cauta. In plus, website-urile advertiserilor se vor incarca in cadrul aplicatiei Google Maps si nu in afara acesteia prin deschiderea unei pagini de browser distincte.


 
Hartile Google constituie o oportunitate reala pentru advertiseri intrucat 94% dintre utilizatorii de smartphone cauta pe telefoane informatii privind business-urile locale. Dintre aceste cautari, 90% iau decizii in baza rezultatelor oferite de Google.
 
„Pentru ca advertiserii sa se conecteze mai bine cu potentialii clienti prin intermediul terminalelor mobile si a cautarilor efectuate de pe aceste terminale, am regandit formatul ad-urilor Google Maps for Mobile. Testele intiale au aratat ca aceste noi ad-uri cresc rata CTR cu 100%”, se arata pe blogul companiei.  
 
Ad-urile din Google Maps for Mobile constituie una dintre modalitatile prin care advertiserii se pot promova prin cautarile de pe mobile. Cu ajutorul acestora utilizatorii pot afla informatii despre locurile pe care sa le viziteze, magazinele unde sa-si faca cumparaturi ori  restaurantele unde sa ia masa.
 
Noua varianta a Google Maps este disponibila utilizatorilor de terminale cu sistem Android inca de vineri, 22 iunie.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016