Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tripbirds: Noua retea social media destinata amatorilor de calatorii

Tags: tripbirds, social media, calatorii, destinatii, tag

Tripbirds, un site lansat de curand, transforma postarile de pe Facebook, Foursquare si Instagram ale prietenilor tai intr-un adevarat ghid de calatorie, pentru planificarea destinatiilor tale viitoare.
Site-ul le permite utilizatorilor sa caute activitatea social media a prietenilor lor in functie de destinatie si sa adauge activitatile pe care doresc sa le realizeze intr-un anumit oras.
 
Tripbirds organizeaza continutul tag-uit de prietenii tai folosind coordonate geografice, astfel incat sa poti beneficia chiar tu de acesta in viitoarele calatorii.
 
"Ideea din spatele acestui site este aceea ca este construit folosind cat mai multe resurse", a precizat CEO-ul Tripbirds Ted Valentin. "Majoritatea aplicatiilor social media de tag-uire geografica se refera la ceea ce se intampla in momentul respectiv intr-o anumita aplicatie, insa noi dorim sa luam toate aceste date si sa le punem intr-un singur loc".
 


Site-ul iti indica prietenii care au fost deja in destinatia dorita si faciliteaza solicitarea de informatii din partea acestora. Daca iti planuiesti o vizita intr-un anumit oras, poti vedea care dintre prietenii tai au fost deja acolo si sa le ceri sa iti recomande locuri de vizitat.
 
Aplicatia nu iti va arata insa informatiile prietenilor care nu isi dau permisiunea in acest sens, asadar nu este foarte utila daca nu reusesti sa convingi mai multi prieteni sa ti se alature. Functia de solicitare a recomandarilor are exact acest scop, si anume de a facilita procesul de invitare a prietenilor.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016