Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa profiti de dragoste si sa-ti faci fanii fericiti: De la Boromir citire

Tags: boromir, iubire, ziua indragostitilor, campanie facebook, panou cocor

Chiar daca nu este o sarbatoare autohtona, Ziua Indragostitilor nu a putut trece neobservata printre brandurile locale. In jurul si in cinstea iubirii, s-au organizat campanii, concursuri, promotii, dar si tot felul de aplicatii fistichii numai bune de pus pe Facebook. Printre ele, se remarca una rozie si dulce de la Boromir.
De Ziua Indragostitilor, Boromir s-a transformat in mesagerul iubirii, oferindu-le fanilor sai de pe Facebook un cadou special: o aplicatie prin care acestia puteau sa-si faca declaratii de dragoste pe wall, mesajele fiind apoi afisate si pe mediafatada magazinului Cocor.
Pentru o zi, sloganul Boromir, "Imparte Bucurii", a fost schimbat cu "Imparte Dragoste", mult mai potrivit pentru evidentia aplicatia social media.

Mesajele au rulat de pe pagina de Facebook Boromir pe ecranele magazinului Cocor timp de 12 ore (de la 9 dimineata la 9 seara). La fiecare ora, cel mai emotionant mesaj era premiat cu o inima uriasa din fursec si afisat in ecranul lateral din stanga panoului principal.


Asa se face ca, in doar o zi, aplicatia de pe Facebook a Boromir a primit 1.600 de like-uri, 1.000 de mesaje de dragoste (in 12 ore) si 5 cereri in casatorie.

Campania ocazionata de Ziua Indragostitilor a fost un succes la care a contribuit din plin agentia Propaganda si va fi reluata pe 24 februarie, cu ocazia Dragobetelui.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016