Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook are 1 miliard de utilizatori si o prima reclama

Tags: facebook, reclama facebook, 1 miliard, utilizatori, infografic facebook

Facebook a anuntat ieri ca a depasit pragul de 1 miliard de utilizatori activi, o cifra impresionanta pentru o companie care in 2008 avea doar 100 milioane de fani. Evenimentul a fost unul asteptat, previzionat si aniversat. Printr-o reclama si un infografic.
In cinstea celor 1 miliard de utilizatori, Facebook a lansat si primul sau spot publicitar. Reclama de 90 de secunde este semnata de agentia Wieden + Kennedy, recunoscuta mai ales pentru creatiile realizate pentru Nike, si pune in lumina asemanarile dintre Facebook si divrese obiecte sau sporturi care aduc oamenii impreuna.



„Ceea ce incercam sa spunem este ca noi, ca oameni, suntem creati pentru a socializa, iar noi, la Facebook, pentru a facilita acest proces. Noi realizam instrumentele si serviciile care le permit oamenilor sa se simta oameni, sa se apropie si sa se deschida unul fata de celalalt. Chiar daca este un gest minor, ne-am dorit sa exprimam puterea conectivitatii”, spune directorul de marketing al Facebook.

Iar pentru a ne face o idee despre ce inseamna cea mai mare retea de socializare din lume la momentul actual, Facebook a creat un impresionant infografic.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016