Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

L-au ucis evreii pe Iisus?: Sondajul de pe Facebook care a atras revolta publica

Tags: evrei, iisus, sondaj, facebook, vatican

Aceasta este o stire care intra in categoria "Bizar". Este, totodata, sau ar putea fi o puternica lovitura data relatiilor dintre evrei si crestini: un angajat al postului latin de televiziune Fox, Fox Latin America, a postat pe pagina de Facebook a postului un sondaj "special de Craciun" care intreba daca evreii l-au ucis pe Iisus Cristos, informeaza Daily Mail.
Iata cum suna intrebarea: 
Cine credeti ca e vinovat de moartea lui Iisus?
a. Pilat
b. Poporul evreu
c. Preotii
 
Reactiile nu au intarziat sa apara: Simon Weisenthal Center din Buenos Aires a declarat ca este vorba despre o referire defaimatoare la propaganda Vaticanului care a avut drept efect "persecutarea si uciderea evreilor vreme de doua milenii".
 
Grupul evreiesc mai sus mentionat a precizat ca ideea promovata de sondajul Fox a fost anulata de Vatican in 1965. Papa Benedict XVI a exonerat poporul evreu de uciderea lui Iisus.
 
Sondajul nu a rezistat foarte mult, el fiind imediat scos de pe site-ul de socializare. Purtatorul de cuvant al postului local de televiziune si-a cerut scuze in pentru neplacerea creata.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016