Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pepsi face haz cu si pe seama fanilor sai

Tags: pepsi, pepsi next, aplicatie facebook, drink it to believe it

In vreme ce studiile sociopsihologice arata ca Facebook gadila cam prea mult egoul personal al utilizatorilor, Pepsi pare sa-si fi pus in gand sa duca narcisismul la un alt nivel. Totul de dragul noii sale bauturi racoritoare: Pepsi Next.
Si pentru ca nicio lansare nu s-ar putea face in lipsa unei testari de produs, compania a pus la cale una absolut inedita. Sub sloganul „Drink it to believe it”, campania Pepsi isi indeamna fanii de pe Facebook sa incerce noua bautura. Dar nu oricum, ci online.

Pentru asta, brandul a venit cu o gaselnita amuzanta: o aplicatie care va alege consumatori pentru testarea noului Pepsi Next. Insa testarea se va face practic printr-o simulare. Apeland la profilul lor de Facebook, cativa actori de stand-up comedy vor incerca sa intre in pielea fanilor, sa ii imite si sa ilustreze modul in care acestia ar reactiona la noul produs propus de Pepsi.   
  


Cei care sunt tentati sa intre in programul de testare trebuie sa acceseze aplicatia si sa opteze sa fie alesi. Pepsi va analiza profilul de Facebook al fiecarei persoane, iar pe baza acestuia actorii isi vor construi numarul comic. In final, totul se va transforma intr-un videoclip care va servi promovarii Pepsi Next, dar si amuzamentului colectiv.  

Si pentru ca lumea sa isi faca o idee despre cum va functiona programul, Pepsi a realizat trei astfel de videoclipuri. Intr-unul dintre ele este imitat Gary Vaynerchuk, un renumit somelier si expert in vinuri, al carui filmulet il puteti urmari in continuare.

Pepsi Next contine cu 60% mai putin zahar decat varianta clasica a bauturii si va fi lansat pe piata americana in aceasta primavara.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016