Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pinterest devine mai personal: Utilizatorii isi pot alege acum propria coperta

Tags: pinterest, imagini, coperta profil, modificare coperta pinterest

Pinterest incepe sa semene cu Facebook. Cel putin in privinta frecventei modificarilor pe care le aduce platformei sale. Dar asta nu e decat un semn ca se bucura de atentia unui numar tot mai mare de persoane si, ca atare, ca ii merge cum nu se poate mai bine.
Pinterest a lansat o noua optiune – mult asteptata, de altfel – care permite utilizatorilor sa aleaga ce imagine sa apara pe panoul online al fiecaruia pe post de coperta.

Acest update ofera mai mult control asupra designului paginii de profil, fiind o oportunitate mai ales pentru spiritele creative, care adora sa se joace cu imaginile.

Coperta poate fi editata trecand cu mouse-ul peste pagina de profil pentru a activa butonul „Edit Board Cover” cu ajutorul caruia se vor putea vedea toate pin-urile si se va putea alege pe cel dorit.



De asemenea, se poate alege si pozitia imaginii pentru a asigura o incadrare potrivita, insa aceasta nu poate si taiata sau redimensionata. Odata cu click-ul final pe „Set Cover”, coperta este gata.

Copertile de profil au fost introduse in urma cu o luna de zile, insa pana acum utilizatorii nu aveau niciun control asupra acestora, ultima imagine devenind in mod automat si coperta profilului.    
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016