Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Black Friday a devenit Black Week: Orange ofera reduceri de 90% timp de 7 zile

Tags: black friday, orange, black week, reduceri orange, vinerea reducerilor

In vreme ce unii si-au pastrat ofertele pentru data de 23 noiembrie, de Black Friday, altii au furat deja startul reducerilor. Cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala a decis sa dedice promotiilor nu doar o singura zi, ci o saptamana intreaga.
Orange Romania a declansat nebunia  "Black Week", campanie prin care in perioada 19-25 noiembrie clientii pot cumpara din magazinul online al companiei produse ce beneficiaza de reduceri spectaculoase.

Astfel, doritorii pot achizitiona telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, in ofera sunt si accesorii si gadgeturi precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc.

Produsele vor putea fi achizitionate exclusiv online, in limita stocului disponibil, de catre vizitatori, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange.

“Am vrut sa ducem conceptul de Black Friday mai departe si sa le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-si alege produse la reducere pe durata intregii saptamani” explica Ana Niculae (Online Division Manager Orange Romania).

Fiecare zi din saptamana va aduce in oferta noi produse, care se vor adauga celor din zilele anterioare, iar sambata si duminica vor ramane afisate cele de vineri.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016