Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se reinventeaza comertul online

Tags: zmag, comert online, zmag convergence, cumparaturi online, comercianti online

De la simpla afisare a unor produse pe o pagina web nu s-a mai facut mare lucru in materie de comert online. S-au schimbat doar decoruri, s-a mai imbunatatit calitatea fotografiilor, s-au mai adaugat cateva functii si cam atat. Zmag insa si-a propus sa reinventeze totul.
Compania americana Zmag, specializata in comertul pe internet, a lansat o platforma de shopping online speciala. Se numeste  Zmags Convergence si imbina in mod fericit experienta de cumparaturi din magazinele reale cu cea din magazinele virtuale.

„Zmags Convergence este un spatiu digital nou si unic, care redefineste complet experienta cumparaturilor pe internet. Platforma este dedicata comerciatilor online care pot crea acum un spatiu virtual menit sa ofere senzatii similare cu interactiunea cu brandurile fizice.

Este o experienta care-i invita pe consumatori sa descopere noi produse, imbunatatind gradul de engagement cu acestea si indemnandu-i sa cumpere”, se arata pe site-ul companiei.
Interfata Zmag contine un cuprins virtual ce le permite cumparatorilor sa caute si sa identifice mai usor produsele pe care le doresc.

Totodata, are rolul de a invita consumatorii sa descopere noi produse, sa interactioneze cu brandul si, in cele din urma, il incurajeaza sa faca achizitia.

Platforma dispune, de asemenea, de o optiune care permite vizualizarea paginilor web asemeni unui catalog online, facand foarte facila asezarea item-ului dorit in cosul de cumparaturi, impartasirea produselor cu prietenii de pe retele de socializare si efectuarea cumparaturii.

Desi gandit initial pentru iPad, Zmags Convergence functioneaza pe dispozitive diverse si imbunatateste experienta cumparaturilor online, fie ca sunt realizate prin intermediul tabletelor, smartphone-urilor, website-urilor sau paginilor de Facebook ale brandurilor.     
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016