Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's isi schimba numele. Vezi de ce si cum se va numi ulterior

Tags: mcdonald's, schimbare nume brand, mcca's, australia

Numele este cel dintai si poate cel mai de seama element de identificare al brandului, asa ca decizia de schimbare a sa pe vremuri prospere poate parea nebuneasca. Si totusi McDonald's a decis sa o faca.
Cel mai mare lant fast-food din lume a decis sa isi schimbe numele. Din fericire nu definitiv si nici global. Modificarea va fi valabila doar o luna de zile si doar in Australia.

De ce recurge insa McDonald’s la o astfel de schimbare? Ei bine, nu din cauza unui esec de PR ori a unei erori monstruoase, ci de dragul consumatorilor. Care consumatori s-au obisnuit sa isi alinte restaurantul preferat cu numele de Macca’s.

Un studiu efectuat recent in Australia a dezvaluit faptul ca cel putin jumatate dintre locuitori folosesc acest nume in detrimentul celui oficial. Asa ca McDonald’s s-a gandit sa le faca pe plac clientilor sai afisandu-si numele de alint.  

Schimbarea de nume este mai degraba un cadou facut australienilor care pe 26 ianuarie sarbatoresc ziua nationala. Asadar, 13 restaurante McDonald’s din tara isi vor schimba numele incepand chiar din aceasta saptamana. Modificarea va dura pana pe 4 februarie.

Este pentru prima data cand McDonald’s decide sa renunte la numele sau in cinstea clientilor sai.     


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016