Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Super-oferta la... aer organic

Tags: marketing, aer organic, plan de marketing, deblay

Ti-ar placea sa simti cum miroase un pitoresc sat fracez? Montcuq pe numele lui? Pentru 5,5 euro (mai calculeaza si transportul extra), o cutie de 250 ml cu aer proaspat poate fi a ta.
Nu glumim, „Air de Montcuq” este produsul studentului Antoine Deblay in varsta de 22 de ani care s-a gandit sa vanda aerul din zona sa natala. 
 
Initial, si-a gandit actiunea in scopuri caritabile, dar a fost atat de surpins de suma castigata (800 de euro), incat si-a creat apoi un site dedicat si materiale de promovare.
 
In primele trei saptamani a primit 1.000 de comenzi, relateaza antreprenorul pentru Business Insider. Tanarul antreprenor incearca sa-si explice succesul fulminat si crede ca acesta se bazeaza si pe joculd e cuvinte din subtextul numelui produsului. Uneori, Montcuq este pronuntat „mon cul” (zona dorsala, adica). Iar „air” poate insemna si „vanturi”. Puse laolalta...
 
Deblay se joaca cu umor de situatie si se promoveaza astfel: „Aerul proaspat din Montcuq este 100% organic, te cufunda in profunzimile locului pentru a-ti reimprospata ideile. Ideal pentru clipele in care ai nevoie d einspiratie creativa. Atentie: nu se poate inlocui continutul, a se consuma deci dintr-o data. Nu lasati cutia deschisa”.
 
Tanarul admite ca planul sau de marketing a fost unul genial, dar nu vrea sa profite la infinit si mai are de vanzare doar vreo 10 litri, pentru a nu epuiza toata rezerva Montcuq.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016