Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Surpriza Apple: 1.000.000 oameni incap in noul magazin

Tags: iphone 4s, apple, magazin apple grand central, black friday

Compania Apple deschide astazi in New York noul magazin Grand Central Terminal, acesta fiind cel mai mare centru Apple cu o capacitate de peste 1.000.000 de oameni. Pana la deschiderea oficiala, acesta este ferit de privirile curioase ale celor care ard de nerabdare sa descopere infatisarea noului magazin.

 

Se estimeaza ca circa 750.000 de persoane vor vizita zilnic cel mai mare magazin al Apple si mai mult de 1.000.000 in timpul sarbatorilor si vacantelor. In noul magazin vor lucra peste 300 de angajati cu experienta, iar inaugurarea se face in preajma vinerii negre (Black Friday), zi care in Statele Unite marcheaza oficial deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun.

Cele mai multe magazine din Statele Unite se deschid astfel in aceasta zi inca de la 4 dimineata si se intrec in promotii si oferte care de care mai atragatoare. Chiar daca aceasta zi nu este o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului, cele mai multe companii care nu fac parte din retail le dau liber angajatilor astfel ca Black Friday este, potrivit statisticilor, cea mai aglomerata zi de shopping din SUA.




In prezent, profitul Apple a ajuns la 6,62 de miliarde de dolari sau 7,05 dolari pe actiuni in al patrulea trimestru fiscal, comparativ cu 4,31 de miliarde in intervalul anului trecut. Pana la sfarsitul trimestrul (incheiat pe 24 septembrie), Apple a reusit sa vanda 17,07 milioane de aparate iPhone, fara a depasi astfel estimarile analistilor care anuntau un total de 20 de milioane de unitati. Acest fapt a fost cel mai probabil cauzat de numerosii potentiali clienti care si-au amanat achizitia asteptand lansarea noului model de telefon iPhone 4S.



Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016