Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua virale romanesti au fost premiate international

Tags: propaganda, virale romanesti, delfini in dambovita, rockeri regie, euroviral

Desi nu au experienta altora cu state vechi in realizarea reclamelor virale, publicitarii romani au demonstrat ca experienta nu are nimic a face cu ideile inspirate, care idei au fost si premiate. Agentia Propaganda a fost recompensata cu 3 trofee in cadrul EuroViral 2012 - primul festival international de creativitate virala.
Cele doua lucrari semnate Propaganda inscrise in festival au fost alese castigatoare la trei din cele sapte categorii din concurs: Real Viral si Cute Viral pentru „Delfini maidanezi in Dambovita” si Spicy Viral pentru „Cum varuiesc rockerii din Regie, cu parul”.
 
Competitia s-a desfasurat in Burgas, Bulgaria, in perioada 7 - 8 septembrie si a inclus doua sectiuni: profesionisti in domeniul marketing si comunicare digitala si amatori. Au fost nominalizate, in total, peste 50 de lucrari dintre care 5 clipuri au fost alese finaliste in sectiunea dedicata profesionistilor, fiind premiate la categoriile Real Viral, Bright Viral, Cute Viral, Spicy Viral, Cool Viral, Best Viral Campaign si Grand Viral.

Propaganda a concurat in aceasta competitie cu agentii din alte 7 tari precum: Bulgaria, Rusia, Ucraina, Turcia, Italia, Belgia si Serbia.

“Orice este viral ne place. Ne place, place, place. Pentru ca viralul face parte din ADN-ul nostru si al agenţiei. «Proven» e stampila noastra in domeniul viralitatii - ca sa spunem asa, ca in publicitate. Am avut nu una, ci doua confirmari ca oamenilor le plac viralele facute de noi. (...) Multumim milioanelor de spectatori de net care ne-au legitimat munca in aceasta directie, una deloc usoara, de altfel”, spune Dragos Musat (Online Creative & Producer, Propaganda).
 
Clipul „Delfini maidanezi in Dambovita” a depasit 500.000 de vizualizari, iar „Cum varuiesc rockerii din Regie, cu parul” este cel mai viralizat clip comercial autohton, adunand peste un milion de vizualizari.

 
Delfini maidanezi in Dambovita
 
 
Cum varuiesc rockerii din Regie, cu parul
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016