Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum le merge agentiilor de publicitate digitala din Romania

Tags: agentii de publicitate digitala, publicitate online, venituri publicitate online, top agentii de publicitate online

Cu siguranta nu la fel de bine ca agentiilor care activeaza pe piata de publicitate clasica, insa suficient de bine cat sa se constate ca lucrurile se misca si pe piata online din Romania.
Cifrele de afaceri cumulate ale celor 32 de agentii de publicitate digitala au atins anul trecut 17,5 milioane de euro, noteaza Forbes Romania. O cifra care nu da efectul de „uau”, specific publicitatii clasice, dar care ilustreaza o crestere comparativ cu anul 2010.

Potrivit bilanturilor depuse la Ministerul Finantelor Publice, exista cateva firme specializate in comunicarea online care si-au crescut afacerile cu trei puncte procentuale: Republika Interactive (263%), The Geeks (289%), Carnation (203,3%) si Kaleidoscope Digital (135,7%). Altele in schimb, au depasit pragul de crestere cu peste 50%: Hyperactive (84,5%), Kubis Interactive (78,5%), Kondiment Egov (69,5%). Pe de alta parte, afacerile a cinci companii au depasit in 2011 pragul de un milion de euro.

Intre toate se remarca insa iLeo Marketing Interactive, parte a grupului Leo Burnett Romania, care a inregistrat o cifra de afaceri ce se apropie de doua milioane de euro. La randul sau, Infinit Solutions a raportat un profit net de 136.000 de euro, cel mai mare din TOP 10 agentii digitale.

Iata si clasamentul celor 32 de agentii analizate de catre Forbes Romania:
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016