Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Iubitorii de sport sunt iubitori si de online

Tags: sport, online, mediascope, iab europe

Pasionatii de sport petrec mai mult timp in fata computerelor pentru a urmari activitatile sportive preferate decat in fata televizorului. Asta arata datele studiului "Sport and Shift to Interactive Media", realizat de Mediascope si IAB Europe.
Rezultatele raportului indica faptul ca cei interesati de sport petrec 22,5 ore saptamanal uitandu-se la activitatile preferate online si 16 ore urmarind programele sportive la televizor.

Computerul este cel mai des folosit pentru a accesa site-urile de sport (83% dintre respondenti), iar 86% dintre pasionatii de sport care prefera acest dispozitiv o fac cu regularitate zilnica.

Dintre cei care urmaresc site-urile de sport prin intermediul telefoanelor mobile (34% dintre respondenti) jumatate fac aceasta activitate zilnic. 22% dintre respondenti folosesc tabletele si 30% dintre pasionatii de sport o fac zilnic. Pe ultima pozitie se afla accesarea internetului prin intermediul consolelor de joc (12% dintre utilizatori, 24% dintre ei in fiecare zi).

Intervalul orar cel mai cautat este 17.30 – 21.00 in cazul celor care folosesc calculatorul, tabletele si consolele de jocuri, in timp ce consumatorii care intra cel mai des de pe mobil o fac in intervalul 10.00-17.30.

Peste jumatate din numarul de vizitatori de site-uri sportive (57%) viziteaza website-urile TV, 53 % urmaresc posturile de televiziune online, 47 % folosesc catch up sau televiziune la cerere si 33% downloadeaza un program TV.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016