Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Topul magazinelor preferate de romani de Black Friday

Tags: black friday, emag, black friday 2012, top magazine black friday, top produse black friday

Aproximativ 70% dintre romani auzisera de Black Friday inainte de evenimentul marilor reduceri, cei mai multi dintre ei afland gratie expunerii mediace foarte mari. Practic, awareness-ul evenimentului a crescut de doua ori si jumatate conform unui studiu realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown.
In mai putin de 20 zile, procentului romanilor familiarizati cu Black Friday a sarit de la 27,2% la 69,8%. Ba mai mult, 11,1% dintre romanii care au aflat despre evenimet au si cumparat ceva in weekendul 23-25 noiembrie.

O buna parte dintre cumparatori, respectiv 38,1%,  au ales de Black Friday sa faca achizitii online. Cei mai multi romani s-au folosit de reducerile de Black Friday pentru a-si completa sau inlocui produsele electrocasnice din gospodarie : 44,4% din achizitii au reprezentat produse din aceasta categorie. Pe locul doi si trei in preferintele romanilor s-au plasat produse IT&C (laptopuri, telefoane sau tablete) ce au reprezentat 30% din achizitii si electronicele (televizoare, aparatura foto-video etc.) ce au reprezentat alte 24,3% dintre cumparaturi.

De Black Friday, romanii au optat si pentru alte categorii de produse - segmentele de fashion, cosmetic sau food au atras 23,2% dintre cumparaturi. Jucariile au reprezentat 2,4% din achizitii in timp ce doar 2% dintre romani au optat pentru produsele de bricolaj.

Iata cu arata si topul magazinelor preferate de romani de Black Friday:

1. eMAG.ro - 21,1%
2. Flanco - 18,4%
3. Altex+Mediagalaxy - 12,3%
4. Domo - 9,4%
5. Carrefour - 8,6%
6. Metro - 2,8%
7. evomag.ro - 2,2%
8. PCGarage.ro -1,6%
9. Kaufland - 1%
10.Azerty.ro, Clickshop.ro, Cel.ro - 0,6%
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016