Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

57 de strategii eficiente si solutii sigure de management financiar!

Tags: turbo management, management financiar, strategii management, strategii management financiar

Probleme la capitolul management financiar? Fluxul de numerar continua sa se incapataneze cand vine vorba de balansare corecta? Nu reusiti sa atingeti pragul de rentabilitate? Nu cunoasteti toate informatiile pentru a va realiza un plan de afaceri corect?
Iata doar o parte dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta antreprenori, manageri si profesionisti numerosi. Si solutia poate fi ghidul practic "Turbo-management financiar - 57 strategii eficiente pentru depasirea legala si accelerata a crizei economice" ce contine Setul special de formulare de lucru destinat managerului financiar perfect!

Vestea buna este ca acest ghid practic aduce beneficii majore pentru orice profesionist care isi doreste siguranta financiara, solutii concrete specifice, metode eficiente pentru rezolvarea problemelor financiare, inlaturarea tuturor posibilitatilor de eroare financiara si ideea terifianta de  ... faliment.

Ghidul Turbo-management financiar - 57 strategii eficiente pentru depasirea legala si accelerata a crizei economice este construit pe baza a 6 sectiuni principale:

Fluxul de numerar in vremuri de criza
Gestionarea eficienta a capitalului de lucru
Diminuarea riscului in afaceri
Procedura reorganizarii judiciare – o solutie pentru a iesi din criza financiara
Procesele de fuziuni si achizitii
Managementul firmei si implicatiile financiare

Fiecare sectiune prezinta in detaliu cele mai importante aspecte pentru orice profesionist care trebuie sa cunoasca totul despre management financiar.

Mai multe informatii specializate gasiti in ghidul disponibil si aici >>> Turbo-management financiar - 57 strategii eficiente pentru depasirea legala si accelerata a crizei economice>>>>


Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016