Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interviurile MarketingPortal.ro – Ivan Patzaichin: Exploreaza, diferentiaza-te!

Tags: marketingportal, brasob business days, ivan patzaichin, campion mondial, turism eco,

Ivan Patzaichin, multiplu campion european, mondial si olimpic, va fi unul dintre vorbitorii din cadrul evenimentului Business Days, care va avea loc la Brasov in data de 28-29 septembrie 2011.
A fost de 8 ori campion mondial, o data european si de 50 de ori national.

Ca antrenor, a cucerit peste 100 de titluri la Olimpiade, Campionate Mondiale, Europene, Balcaniade si Nationale.

Ivan Patzaichin este si initiatorul proiectului Rowmania, o campanie nationala avand ca scop promovarea miscarii fizice prin folosirea ambarcatiunilor cu vasle, pentru o mai buna intelegere si interpretare a naturii.
 
Redactor MK Portal: Ce reprezinta antreprenoriatul social in viata lui Ivan Patzaichin?
 
Ivan Patzaichin: Pentru mine antreprenoriat social inseamna sa produci valoare adaugata pentru localnici prin ceea ce faci. Mi-am pus notorietatea la treaba prin infiintarea Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila23 si am lansat o miscare, ROWMANIA, care promoveaza ecoturismul cu barca.
 
Am noroc si cu echipa de oameni pasionati de langa mine. Daca noi ne facem bine treaba, toata Delta va avea de castigat.  Vom reusi sa aducem mai multi turisti ce apreciaza in primul rand natura si resursele locale. Sunt turisti "educati"cu respect pentru natura, ce pretuiesc corect o mancare traditionala sau un produs local de calitate. Noi suntem undeva intre cerere si oferta locala cu proiectul nostru. Incercam sa lucram la ambele capete. Trebuie sa crestem numarul vizitatorilor eco si sa ajutam localnicii sa-si diversifice oferta pentru acestia.
 
Acum este foarte greu sa-i convingi pe localnici ca ceea ce propunem noi este o afacere de viitor. Ei raspund doar cererii venita de la turisti actuali. Trebuie sa reusim sa schimbam un pic proportia turistului de weekend cu cel de vacante eco. Daca reusim sa realizam si un curent de opinie corect si vom reusi, atunci lucrurile se vor misca mai repede si localnicii vor capata incredere si vor incepe sa aiba initiativa proprie.
 
Redactor MK Portal: Care sunt cele "4 legi ale lui Ivan" despre succes?
 
Ivan Patzaichin:
 
1. Exploreaza, diferentiaza-te!
2. Fii puternic, rezista!
3. Nu te lasa dus de val!
4. Bazeaza-te pe echipa ta! 
 
Cand ai un scop clar in ce faci acest lucruri vin de undeva din tine.Chiar daca poate nu le-am  constientizat ca atare, pentru mine au functionat.
 
Daca va inscrieti ACUM AICI pentru a participa la Brasov Business Days , beneficiati de o reducere de 25%.  Nu uitati sa introduceti codul RS25.
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016