Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti motivezi angajatii pentru performante incredibile!

Tags: motivarea angajatilor, motivare angajati, motivarea angajatului, bonusuri in functie de performante

Crezi ca afacerea ta se bazeaza pe clienti? Crezi ca ei sunt stapanii care decid daca maine vei mai avea o afacere prospera sau daca vei declara faliment? Crezi ca ei sunt centrul de atentie pentru orice fel de afacere? Noi iti spunem ca acestia nu reprezinta nimic, la propriu, daca nu ai angajati de top, angajati motivati si gata sa atinga niveluri de performanta nebanuite.
In mod real, cu totii putem distinge intre o echipa unita si motivata si una de care nu te poti folosi. Ati intrat vreodata intr-un birou in care lumea freamata, in care angajatii muncesc rapid, cu spor, entuziasmati si gata sa termine munca la timp si cu rezultate optime? Acestia sunt cei pe care superiorii stiu cum sa ii motiveze si acestia sunt cei care vor aduce o afacere mai aproape de profitabilitate inalta.

Haideti sa vedem si care sunt cele mai inteligente si eficiente strategii care te vor ajuta sa iti motivezi angajatii pentru performante incredibile:

1. Ofera-le bonusuri in functie de performante!
Iata cea mai tare strategie care functioneaza in majoritatea cazurilor. Cine nu vrea acel bonus salarial daca reuseste sa isi atinga tinta luna asta? Desigur, nu comiteti una dintre cele mai mari greseli pe care multi le scot din vedere. Multi angajatori impun obiective irealiste, netangibile si cred ca angajatii lor se vor stradui totusi sa le atinga. Nu vor reusi, asa ca nu vor primi bonus, dar tot vor fi facut o gramada de treaba corect! Ei bine, haideti sa nu uitam ca angajatii nostri nu sunt prosti si sa ii tratam asa cum ne-ar placea si noua sa fim tratati. Cu alte cuvinte, impuneti obiective tangibile si fiti corecti!

2. Le oferim sansa sa creasca din punct de vedere profesional. Chiar daca salariile nu sunt chiar stralucite, multi angajati vor fi motivati sa munceasca intr-o companie care le ofera sansa sa isi sporeasca valoarea CV-urilor lor. Te gandesti in mod logic ca peste doi-trei ani, vei valora mult, asa ca esti motivat sa ramai in echipa, chiar daca salariul nu te multumeste pe deplin. Este, daca vreti, o investitie pentru orice angajat, de aici si eficienta acestei strategii!

3. Le oferim sansa unui program mai flexibil. Daca puteti, lasati-va angajatii sa isi faca treaba de acasa, sa plece mai devreme daca au nevoie, sa ia o pauza mai lunga vinerea, sa munceasca part-time pe perioada in care au examene samd. Si aceasta strategie isi are eficienta sa, mai ales ca orice angajat isi doreste sa imbine cu succes viata personala cu cea profesionala.

4. Fiti flexibili si treceti cu vederea greselile de inceput. Este bine sa vada ca treceti cu vederea anumite greseli comise. Multi ar spune ca nu face bine, pentru ca le poate da impresia ca permiteti asemenea greseli, insa noi discutam despre angajati corecti si inteligenti. Acestia se vor simti datori sa isi repare greselile si sa nu abuzeze niciodata de maleabilitatea voastra.


Mult succes in motivarea angajatilor vostri!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016