Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 metode prin care sa invingi frica si sa mergi mai departe

Tags: dezvoltare personala, incredere, succes, ganduri pozitive cea mai mare putere sta in pasii cei mai mici

Frica este cel mai puternic sentiment care ne poate face sa nu ne atingem potentialul maxim. De cele mai multe ori, o simtim in urma unor senzatii sau perceptii ale proprieti minti si nu din cauze reale care se regasesc in viata noastra. Mai exact, ne temem de multe ori de ceva ce nu exista.

Frica este acel inamic care iti sopteste ganduri negative si care incearca sa te convinga ca nu vei reusi. Nu iti asculta aceste temeri care iti spun ca nu esti in stare si nu asculta nici de fricile pe care si le exprima ceilalti. Nu renunta la ceea ce e cel mai important pentru tine din cauza ca ti-e frica.

1. Descrie si declara ce este ceea ce vrei.

Indiferent de temerile pe care le-ai avea, ori de cate ori vrei sa realizezi un lucru, trebuie sa-l vizualizezi si sa-l descrii. Trebuie sa continui sa fii concentrat in directia respectiva, stiind ca ceea ce vrei sa realizezi e deja o mare parte din tine. Poti deveni orice vrei atata timp cat eforturile depuse sunt consistente.

2. Fii constient de consecintele care vor urma daca ramai pe loc.

Cum ar arata vietile noastre daca nu am avea curajul sa facem nimic? Nu ar arata nicicum fiindca viata in sine este miscare, iar lipsa actiunii cauzata de frica inseamna sa nu traim cu adevarat. Viitorul tau depinde de ceea ce alegi sa faci astazi.

3. Crede in tine si in ce poti face.

Lucrurile in care crezi te pot face mai puternic sau, dimpotriva, mai slab. Daca vrei sa iti oferi cel mai bun dar din lume, alege sa crezi in tine.

Succesul pe care ti-l doresti nu inseamna sa fii intr-un anumit punct, sa ajungi la un anumit nivel de performanta, e un mod de a gandi. Succesul e o atitudine care vine din convingerile puternice si gandurile pozitive care iti dau incredere. Ce simti si crezi despre viata ta influenteaza in mod direct modul in care simti si actionezi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016