Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aspecte ale vietii care nu accepta compromisul

Tags: dezvoltare personala, compromis, mancare, prieteni

Da, viata poate fi stresanta si, desigur, nu este totdeauna usor sa facem lucrurile asa cum ar trebui sau cum ne-am dori. Dar anumite aspecte nu trebuie sa cunoasca compromisul. Alege-ti cu atentie zonele prioritare si nu da inapoi in fata tentatiilor.
Timpul alocat mesei
 
Nu toti ne permitem sa mancam 100% organic sau numai cele mai fine delicatese. Dar fiecare dintre noi trebuie sa fie atent sa manance incet. Nu numai ca o masa mestecat rar e buna la digestie, dar ne hraneste holistic. Si, daca mancam impreuna cu altii, ne putem crea legaturi durabile. In fiecare religie sau sistem de vindecare, mancarea are statut de divinitate. Nu lasa stresul modernitatii sa-i strice valoarea.
 
Atentia pe care o acorzi prietenilor
 
Raspunde la email, ridica telefonul si nu amana intalnirea cu un prieten, indiferent delucrurile „mai importante” pe care le ai de facut.
 
Calitatea muncii tale
 
Cand ceva bun iese din mainile tale, te simti implinit. Nu-ti asuma mai multe decat poti duce, pentru a-ti atinge mereu potentialul maxim.
 
Felul in care arati
 
Stii lectia burghezilor de alta data: sa nu iesi niciodata din casa, fara a fi ingrijit. Daca respecti regula asta, vei fi mai increzator in fortele proprii. Nu-ti tebuie numai haine de firma, ci o respiratie proaspata, parul pieptanat si hainele calcate.
 
Promisiunile pe care le faci
 
Nu arunca in stanga si-n dreapta cu promisiuni, caci poti rani. Este sa usor sa te angajezi la ceva, dar greu sa te tii de cuvant. Promite numai daca esti in stare sa pui in practica ceea ce spui.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016