Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce am esuat

Tags: obiective, viata, viata mai buna. fericire, mantre

Mananca mai bine, dormi mai bine, fa mai mult sport, invata mai mult, iubeste mai mult, iubeste mai bine, fa un copil, fii un profesionist mai bun, vorbeste cu mai multa lume, vindeca planeta, opreste poluarea si incalzirea globala...
Este suficient sa aud una sau doua din vorbele astea de duh sa nu-mi mai vina sa ma dau jos din pat si sa dau drumul la televizor. Ce pot face eu din toate astea? Cum sa-mi dau seama de ce sa ma apuc intai si-ntai? Cum pot sa realizez macar una din toate cerintele? Daca stau sa ma gandesc bine, esuez mereu si pare impsobil sa ating vreun obiectiv maret.
 
Lumea intreaga ne preseaza sa facem mai mult, mai bine, sa fim mai slabi, mai bogati, mai fericiti, mai sanatosi. Ni se dau liste nenumarate de sfaturi, de cum trebuie sa ne miscam pentru a ne implini visurile, pentru a slabi, pentru a ajunge nemuritori in cinci pasi sau pentru a sterge ridurile in sapte zile.
 
Iar noi citim listele, pentru ca ne dorim sa crestem, sa evoluam, sa fim mai buni. Vrem sa ne simtim mai bine, sa traim mult, sa fim fericiti. Dar nu putem ajunge acolo niciodata, asa ca ajungem sa fim dezamagiti. Daca, din intamplare, ne atingem un obiectiv, il uitam repede si setam altul in locul lui.
 
Ce putem face? Sa renuntam la planuri. Daca ne straduim, vom esua intr-un fel sau altul. Secretul fericirii: renuntarea la visuri. Iti vei spune ca tu chiar vrei sa slabesti, sa te simti mai bine, sa fii mai destept. E in regula, caci sta in natura umana sa vrem sa evoluam. Dar nu te fixa pe ideea ca ceea ce cauti in viitor este cheia fericirii tale. Cauta doar magia lui ACUM.

Iata si niste mantre pe care sa ti le tot repeti:

Nu imi pot controla viata si persoanele din ea. Daca am impreisa ca detin controlul, voi fi dezamagita. Magia isi face locul doar cand sunt in mod real onesta si iubitoare.

Am incredere in perfectiunea curgerii vietii. Orice s-ar intampla, exista o nota de magie. Nu trebuie sa ajung niciunde, caci totul este deja perfect. Da, exista lucruri rele, oameni rai, rautate fara sens, dar fac tot ce pot sa schimb lucrurile in jurul meu.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016