Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Optimismul se invata! Iata cateva lectii esentiale!

Tags: optimism, optimismul se invata, pastile de optimism, citate optimism

Sa fii un om optimist poate reprezenta cheia catre o viata mai buna, mai linistita, mai prospera din toate punctele de vedere. Si asta pentru ca un optimist vede belsug oriunde s-ar uite, vede lume mai buna, vede mai multe oportunitati, mai multa seninatate, mai multe sanse, mai multa credinta. Cu alte cuvinte, optimismul pare sa fie o tinta pe care cu totii am vrea sa o atingem, dar cum?
Pastile de optimism nu s-au inventat inca. Bine, ar fi cateva optiuni, dar nu recomandam sa fie utilizate pentru ca detin si efecte adverse si fiind special concepute pentru anumite situatii de ordin psihiatric. Asa ca stam departe de aceste solutii nepotrivite si ne apropiem de altele mai inspirate:

1. Invatam sa privim lucrurile dintr-o alta perspectiva decat pana acum.
Nu toate lucrurile trebuie sa fie la fel de intunecate ca pana acum, oricat de dificila poate parea situatia in care ne regasim.

2. Invatam din greselile altor persoane. Este vital sa intelegem care sunt greselile pe care alte persoane pe care le admiram le-au comis si cum le-au facut fata. Cititi cat mai multe povesti de succes si interviuri luate persoanelor celebre pe care le admirati, fie ca sunt celebritati, oameni de afaceri de succes, specialisti si reprezentanti pe care ii respectati si din a caror istorie doriti sa invatati lucruri importante.

Din povestile acestor persoane puteti afla prin ce probleme au trecut, ce greseli au comis, cum le-au reparat si ce au invatat din ele.

3. Ne auto-administram "pilule" de optimism, sub forma citatelor motivationale. Unele citate motivationale sunt cu adevarat geniale si ne ofera din intelepciunea unor persoane de succes real, fie ca sunt antreprenori, scriitori, oameni de stiinta sau celebritati pe care le admirati.

4. Invatam sa ne iubim si sa ne acordam inca o sansa, indiferent de greselile comise. Invatam sa ne iertam si sa ne iubim pe noi insine pentru a fi capabili sa oferim dragoste si sa devenim persoane optimiste. Orice problema are o solutie daca stim cum sa o identificam. Ne trebuie doar rabdare, calm si multa motivatie sa ne ridicam si cand suntem la pamanat.


Mult succes si mult optimism!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016