Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fericirea apare mereu daca faci aceste lucruri

Tags: dezvoltare personala, succes, fericire, echilibru

Fericirea e un mecanism. Si nu are niciun secret la baza, functioneaza daca alegem sa o lasam sa functioneze.
1. Apreciaza ce ai deja. Daca ne-am numara cu totii bucuriile de care avem parte in fiecare zi datorita familiei si prietenilor in loc sa ne numaram banii, am fi mult mai bogati. Fericirea exista daca vrei sa existe. Trebuie doar sa te opresti si sa privesti in jur pentru ca vei gasi multe momente pentru care sa fii recunoscator.

2. Concentreaza-te asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat. Faptul ca respiri si ca existi reprezinta deja un motiv suficient pentru ca tu sa intelegi ca viata asta nu trebuie petrecuta in nefericire, ci trebuie traita din plin. Fiecare moment trait este un dar.

3. Gaseste un vis numai al tau si transforma-l in realitate. Viata asta inseamna ce alegi tu sa insemne si ce vrei tu sa fie. Poti sa iti transformi visele in realitate. Nu te teme de esec, ci de o viata mediocra din cauza ca nu depui suficiente eforturi si renunti prea usor.

4. Imbratiseaza schimbarile pe care le aduce viata. Atunci cand intelegi ca schimbarile sunt, de fapt, oportunitati, incepi sa cresti si sa pornesti cu incredere pe noul drum pe care viata ti l-a oferit pentru ca asa a fost mai bine pentru tine.

5. Gaseste acel echilibru care sa iti permita sa fii cine vrei sa fii cu adevarat. Cea mai mare lupta se va duce intre ceea ce stii si ceea ce simti. Trebuie sa fii dispus sa renunti la cine ai fost in trecut daca vrei sa mergi mai departe.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016