Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti un sandwich cu smartphone si cascaval. De la Cora

Tags: cascaval, smartphone, cora, marketing, afis, reclama

Am crezut initial ca e o gluma, insa mai toata lumea si toti colegii din redactie au confirmat: noul afis publicitar facut de Cora pentru noua oferta de reducere de 20% la cascaval si smartphone-uri e cat se poate de reala.

De ce toata lumea crede ca e un banc si ca fotografia a fost editata in Photoshop? Pe buna dreptate, cand vezi oferta o citesti din nou si nu stii daca sa o iei drept o gluma sau daca sa crezi ca, intr-adevar, Cora a inclus in aceeasi oferta de reducere smartphone-urile, telefoanele, laptop-urile si... cascavalul.

Fotografia vorbeste de la sine si a fost postata de Simona Tache pe blogul personal, fiind ulterior preluata de DailyBusiness.ro.

Noua promotie i-a inspirat astfel pe multi utilizatori sa faca glume pe seama ideii care a stat in spatele textului afisat in acest moment pe panourile cu reclama de mai sus. Marketing inspirat, asa cum il numeste DailyBusiness.ro, cu ghilimelele de rigoare, afisul a reusit sa devina insa viral intr-un timp relativ scurt.

DailyBusiness.ro mentioneaza comentariul scris de Simona Tache pe blogul sau in legatura cu aceasta fotografie: "Eu am ras mult. As vrea sa cunosc creierul care a gandit aceasta promotie", iar comentariile amuzante precum urmatorul nu au intarziat sa apara: "Nicio masa fara peste, niciun telefon fara cascaval".


Cascaval si smartphone de la Cora


E drept ca, in mod cert, nimeni nu a planuit ca afisul sa devina atat de popular, insa uite ca noua oferta a beneficiat de o promovare cat se poate de accentuata. Poate nu tocmai spre publicul-tinta, dar in mod cert spre oamenii pasionati atat de smartphone-uri, cat si de cascaval!


Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016