Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa devii multimilionar: secretele unui om de succes

Tags: milionar, multimilionar, oameni de succes, surse de venit, siguranta financiara, oameni bogati

Vrei sa devii milionar? Nu, mai bine multimilionar. Iti va aduce un milion de dolari siguranta financiara? In mod surprinzator, nu intotdeauna. Nici chiar un milion de dolari nu iti mai pot garanta o viata lipsita de probleme si griji, cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat anul trecut, care a descoperit ca 42% dintre milionari nu se simt ca fiind bogati.
Iata sapte secrete ale unui multimilionar de succes:
 
1. Decide ca vrei sa fii multimilionar – In primul rand, trebuie sa te hotarasti sa devii milionar prin propriile forte. Ia o decizie si stabileste-ti un target. Repeta-ti in fiecare zi urmatoarea fraza: "Valorez mai mult de 100.000.000 de dolari!"
 
2. Renunta la modul de gandire al “saracului” – Pentru a deveni milionar pornind de la zero, trebuie sa nu mai gandesti ca un om sarac. Frazele precum "Banii nu cresc in copaci" sau "Nu irosi nimic" nu te vor propulsa spre succes si bogatie.
 
3. Considera imbogatirea ca fiind o responsabilitate – Multimilionarii nu sunt motivati doar de bani, ci si de nevoia ca piata sa le valideze contributiile. Acestia nu isi coboara standardele si targetul atunci cand se confrunta cu greutati. Ci din contra, atunci isi maresc asteptarile.
 
4. Inconjoara-te de alti multimilionari - Multimilionarii de succes iti pot fi adevarati mentori. Doar nu vei invata cum sa faci bani de la oamenii care nu au o situatie financiara buna, ci tot de la cei bogati. Trebuie sa descoperi cum au reusit acei oameni sa isi creeze o avere si sa le urmezi exemplul. Ce citesc? Cum investesc? Ce ii motiveaza? Cum raman motivati si entuziasmati? Trebuie sa afli tot.
 
5. Investeste, in loc sa cheltuiesti – Cei bogati nu isi risipesc banii, acestia investesc.
 
6. Trebuie sa ai mai multe surse de venit – Cei cu adevarat bogati nu se bazeaza pe o singura sursa de venit, ci pe mai multe. Nu poti niciodata sa stii daca o afacere va avea succes sau va esua, cel mai bine este sa pui bazele mai multor afaceri, astfel incat sa nu risti niciodata sa pierzi totul.
 
7. Lucreaza ca un milionar – Cei bogati isi folosesc altfel timpul. Acestia stiu ca timpul este mai valoros decat banii, astfel incat angajeaza oameni care sa se ocupe de lucrurile la care ei nu se pricep sau la care ei nu sunt productivi. Cu alte cuvinte, bogatii isi cumpara timp, iar saracii il vand. Asta nu inseamna ca afaceristii de succes nu lucreaza intensiv pentru atingerea obiectivelor, ba din contra. Insa acestia simt ca si castiga, nu doar ca muncesc.
 
Si nu in ultimul rand, retine faptul ca oamenii bogati isi doresc ca si altii sa le urmeze exemplul. Acestia stiu ca bogatia este disponibila oricui si-o doreste si munceste cu persistenta in atingerea obiectivelor. Milionarii vor ca si tu sa devii bogat din doua motive: pentru a le cumpara produsele si serviciile si deoarece acestia vor sa-si petreaca timpul in compania altor oameni bogati.

Sursa: entrepreneur.com
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.65 din 5 - 36 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 5 comentarii

Adams Brooklyn 01-Mar-2021 21:49:47
Salutari frate si sora !!!! Vrei să fii celebru, bogat, bogat și puternic ??? Doriți să aveți puteri magice regulile sau să vă protejați proprietățile, doriți o avere rapidă lucrând prin DOUĂ etape, în mare măsură primim 500.000.000 de dolari SUA și o mașină la alegere și mult mai mult RĂSPUNS DA, dacă sunteți interesat de aderarea la organizația frăției iluminează .... Sau contactați marele maestru pe WhatsApp +15067185105 sau e-mail kenneric57@gmail.com .....
Alin 26-Apr-2016 23:25:04
Unde as putea sa gasesc mentor multimilionar daca nu cunosc o astfel de persoana?Exista persoane care se ocupa cu asa ceva?
nick 30-Ian-2015 17:43:22
Sa apelezi la o agentie de publicitate online, marketing online de exemplu seo112.ro Mult succes !
anamaria 14-Ian-2015 09:12:37
VALENTIN 04-Dec-2014 17:36:13
MULT RESPECT SI MULTA SANATATE...

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016