Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 lucruri pe care sefii isi doresc sa le poata spune angajatilor lor

Tags: lideri remarcabili, afacere proprie, gandurile sefilor

Chiar si atunci cand esti un lider remarcabil, exista o multime de lucruri pe care nu le stii despre angajatii tai. De asemenea, nici angajatii tai nu stiu chiar atat de multe lucruri precum cred despre tine.
Iata  cateva lucruri pe care managerii isi doresc sa le poata spune angajatilor lor:

1. Imi pasa doar daca iti pasa

Pentru antreprenori, afacerea proprie reprezinta o extensie a lor. Asadar, ii apreciaza pe angajatii care depun mari eforturi pentru a ajuta la dezvoltarea companiei.

2. Nu cred ca stiu totul

Multi oameni obisnuiesc sa dea sfaturi tuturor celor din jur pentru ca au impresia ca ei stiu totul. Cu toate acestea, managerii nu ofera sfaturi din acest motiv, ci pentru ca au vazut ceva special in angajatii lor si incearca sa ii ajute sa se dezvolte din punct de vedere profesional.

3. Este grozav atunci cand esti amuzant

Nu trebuie sa iti schimbi vocea si sa pretinzi ca muncesti din greu atunci cand seful e in zona. Acesta stie ca poti sa atingi performanta maxima si sa te si distrezi in acelasi timp. Managerii chiar ar prefera sa lucreze intr-un mediu vesel si relaxant.

4. Imi doresc sa te platesc mai mult

Oricat de mult si-ar dori unii dintre manageri sa ofere salarii mai mari angajarilor, pentru ca sunt constienti de efortul pe care acestia il depun, in cele mai multe cazuri nu pot face asta, pentru ca nu au un buget care sa le permita.

5. Sper sa muncesti aici pentru totdeauna

Atunci cand sefii isi dau seama ca un angajat este cel care tine compania pe linia de plutire, chiar daca nu ii spune, cu siguranta se gandeste ca ar trebui il mentina pentru cat mai mult timp aproape.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016