Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata CV-ul ideal in 2012

Tags: cv ideal, redactare cv, locuri de munca, job, informatii cv

Iti doresti sa iesi in evidenta pe piata competitiva a locurilor de munca? In primul rand, va trebui sa iti rafinezi CV-ul. Iata cateva informatii utile despre cum ar trebui sa includa sau nu CV-ul tau.
Include link-uri in informatiile de contact
Ar fi indicat sa incluzi link-uri catre profilurile sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter) in informatiile de contact. Este important ca angajatorul sa te perceapa ca fiind un candidat care tine pasul cu tehnologia moderna. Nu folosi adrese de email care sa faca referire la varsta sau la statutul marital.
 
Alege un font simplu
Nu trebuie sa te limitezi la Arial sau Times New Roman, poti alege si alte fonturi asemanatoare: Georgia, Calibri, Tahoma sau Geneva. Insa nu folosi fonturi prea sofisticate, doar de dragul de a impresiona. Cel mai probabil, angajatorul nu va fi impresionat de fontul diferit, ci il va gasi obositor, iar CV-ul tau va fi refuzat.
 
Renunta la obiectiv
Nu este o regula, insa obiectul nu prea isi mai are rostul in CV-urile moderne. Este preferabil sa evidentiezi joburile relevante si aptitudinile cheie care te recomanda pentru postul respectiv.
 
Evita cuvintele goale
Multe cuvinte sunt utilizate excesiv in CV-uri si, ca urmare, si-au pierdut complet semnificatia. Evita descrierile obisnuite: foarte motivat, team player, dinamic, etc. Astfel de cuvinte nu te vor ajuta sa obtii jobul dorit deoarece au devenit generalitati inutile. Foloseste cuvinte cheie targetate, specifice postului pentru care aplici.
 
Nu trebuie sa incluzi fiecare job anterior
Daca ai o experienta profesionala de peste 10 ani sau ai schimbat multe joburi de-a lungul timpului, este perfect acceptabil sa le incluzi pe toate in CV. Include doar experienta relevanta pentru postul la care aplici, fara a intra excesiv in detalii.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016