Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Danone se dedica copiilor bolnavi de cancer din Romania

Tags: danone, responsabilitate sociala corporatista, program social, zambet pentru viitor, hippos

Alaturi de campanii publicitare mai mult sau mai putin spectaculoase, brandurile isi leaga numele de cate un proiect social pentru a demonstra ca nu le pasa doar de propria bunastare, ci si de aceea a comunitatii. Este un mod de a spune "multumesc" si de a restitui o parte din acele resurse financiare la care comunitatea insasi a contribuit. Se numeste Responsabilitate Sociala Corporatista (CSR).
Marile companii se implica constant in actiuni caritabile si au departamente speciale care gestioneaza aceste programe sociale. O astfel de companie este si Danone Romania care impreuna cu agentia Hippos a lansat o noua campanie de promovare a Programului Social "Zambet pentru Viitor".
 Programul a fost lansat in urma cu patru ani si isi propune sa imbunatateasca sansele de supravietuire ale copiilor bolnavi de cancer, calitatea vietii micutilor pacienti, precum si depistarea in stadii incipiente a bolii.
Si pentru ca mesajul programului este acela ca, depistat la timp, cancerul este vindecabil, cea mai recenta campanie de promovare are in centrul sau tocmai aceasta idee. Menirea ei este de a informa si educa publicul larg, de atransmite un mesaj puternic si optimist: Diagnosticat la timp, cancerul la copil se poate vindeca!
Pentru aceasta, in toate creatiile campanieisunt folosite elemente grafice optimiste, crampeie din desene ale copilariei si din povestile in care Binele invinge Raul.
Campania realizata de Hippos are propriul spot pentru televiziune:"Monstrii pot fi invinsi", propriul loc pe pagina de Facebook a Programului "Zambet pentru Viitor" si pe site-ul acesteia.
"Pentru Danone, responsabilitatea sociala este foarte importanta, iar copiii se afla in centrul proiectelor noastre. Inca de la initierea programului, in 2007, intentia noastra a fost aceea de a sustine, pe termen lung, dezvoltarea unui model de buna practica privind cancerul infantil, in stransa colaborare cu specialisti in oncologie si sanatate publica. Implementarea unui astfel de model la nivelul sistemului de sanatate ar avea un impact major asupra situatiei copiilor bolnavi de cancer din Romania si ne bucuram sa vedem ca eforturile noastre dau roade", spune Dr. Bogdan Ioachim, Director Comunicare, Nutritie si Stiinta DANONE.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 02-Dec-2011 19:52:02
Si ii imbolnaveste pe altii prin intermediul ingredientelor din produsele lor ordinare . Parinti , nu mai cumparati copiilor vostrii asemenea produse nenorocite caci ii imbolnaviti pe termen lung ....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016