Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Toshiba introduce tableta gigant de 13 inci

Tags: toshiba excite, tablete, tableta gigant, ipad

Eram obisnuiti ca tabletele sa fie de doua dimensiuni: cele mai mici, de 7 inci, si cele de 10 inci, cum ar fi iPad-ul. Toshiba isi doreste insa sa revolutioneze piata tabletelor, introducand tableta gigant de 13 inci, care va rula sistemul Android.
Noua tableta va face parte din linia Excite si va integra un procesor quad-core Nvidia Tegra 3, 1GB de RAM memorie si ultima versiune de Android, Ice Cream Sandwich (4.0). Va dispune de un ecran LCD cu iluminare de fundal cu LED-uri, avand o rezolutie de 1.600 x 900 pixeli si un format 16:9.
 
De ce ti-ai dori sa cumperi o tableta de aceste dimensiuni? Toshiba crede ca o astfel de tableta ar fi ideala pentru familiile cu mai multi copii, deoarece ar putea fi impartita de catre toti membrii. Un alt motiv ar fi acela ca o astfel de tableta ar fi perfecta si pentru impatimitii de jocuri, ecranul de 13 inci oferind o experienta cu totul deosebita, dar ar putea tot atat de bine sa fie folosita si in bucatarie, pentru cautarea de retete culinare.
 
Exista si multiple dezavantaje: o astfel de tableta nu mai isi indeplineste rolul de portabilitate si ar fi destul de dificil de tinut in brate pentru perioade lungi de timp. Toshib Excite 13 este mult mai grea decat un iPad si nu ar fi tocmai ideala pentru calatorii.
 
In orice caz, pentru cei care sunt interesati sa achizioneze o astfel de tableta, aceasta va fi disponibila incepand din luna iunie in Statele Unite, versiunea de 32GB urmand sa coste in jur de 650 de dolari, in timp ce modelul de 64GB va costa cu 100 de dolari mai mult.
 


Toshiba Thrive 13 tablet
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016