Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Continutul emotional al emailurilor

Tags: marketing, email marketing, continut emotional al emailurilor

Primul mare studiu privind sentimentele redate in emailuri a conchis ca exista un contrast intre continutul emotional al emailurilor (trimise si primite) barbatilor si femeilor. Este suprinzator sa vezi diferentele de sex care apar atunci cand le cauti, scrie nymag.com.
Autorii studiului au examinat 32.000 de emailuri ale Institutului de Informatie Tehnologica din Canada. Studiul a trecut in revista opt emotii umane fundamentale: bucurie, tristete, manie, teama, incredere, dezgust, supriza si anticipare.
 
Femeile trimit bucurie si tristete femeilor, in timp ce emailurile barbatilor tind sa contina incredere si anticipare. Barbatii trimit bucurie si anticipare in emailurile catre femei (emailurile de la ambele sexe catre sexul opus sunt mai predispuse sa implice anticipare) si emailuri despre incredere, tristete si dezgust catre barbati. 
 
In general, barbatii insista mai mult pe incredere, in timp ce femeile pe bucurie. Femeile sunt mai vesele decat barbatii.
 
Diferentele acestea pornesc de la modul in care femeile si barbatii folosesc limbajul. Femeile construiesc relatii, in timp ce barbatii cauta confruntarea pentru a obtine o pozitie sociala mai inalta.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016