Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti construiesti o afacere in jurul pasiunii tale

Tags: sfaturi antreprenori, obiective financiare, contnut original, generare trafic

Frica este un termen amuzant, format din numai cinci litere, care are rolul de a ne proteja de adevaratul pericol din viata noastra, insa, in acelasi timp, ni se aseaza in cale, precum un zid si nu ne permite sa ne indeplinim visul.
Pasiunea este precum o sabie cu varf taios, care poate strapunge zidul, darama muntii si alunga teama, pentru a ne indeplini visul.

Atunci cand oamenii iubesc ceea ce fac, devin mult mai fericiti, mai optimisti, mai sanatosi si mai amabili cu cei din jur. Nu este prea mult spatiu care sa le permita sa vorbeasca urat cu ceilalti, sa fie nefericiti sau nemultumiti, atunci cand fac ceea ce le place.

Este important sa fii flexibil atunci cand faci ceea ce iti place in fiecare zi, iar asta iti va permite sa castigi bani, fara sa simti ca muncesti cu adevarat.

Vom prezenta cinci etape pe care trebuie sa le urmati, daca doriti sa va construiti o afacere, in jurul pasiunii dvs.:

1. Cerceteaza piata

Este important sa iti cunosti toti concurentii, sa stii ce avantaje si dezavantaje are fiecare dintre ei, sa descoperi cat de mult se castiga din acest domeniu si ce parere au oamenii despre aceasta activitate. In functie de ceea ce descoperi, vei stii daca merita sau nu sa faci o investitie. Poarta-te ca un specialist!

2. Stabileste un obiectiv financiar

Stabileste-ti asteptarile financiare pentru o perioada determinata. Specialistii sustin ca este indicat sa analizezi bugetul si evolutia unei companii la fiecare sase luni.

3. Creeaza-ti un site original

Este interesant sa postezi opiniile unor lideri importanti in interiorul site-ului tau, insa atunci cand iti dezvolti propria afacere, este important sa iti realizezi o platforma pe care sa postezi continut original si care sa te reprezinte. Nu numai ca va ajuta la indexarea site-ului, dar le va arata potentialilor clienti adevarata ta latura.

4. Fa-ti o agenda

Dupa lansarea site-ului, cel mai important lucru este sa ai o agenda in care sa iti notezi toate observatiile personale legate de afacerea ta. Este indicat sa incepi sa iti formezi o lista de contacte formata din actualii clienti, persoanele care iti viziteaza site-ul si cele care te urmaresc pe retelele de socializare. Este important sa furnizezi acelor oameni informatii valoroase, pentru ca astfel ii poti transforma in clienti ulterior.

5. Lanseaza un produs sau un serviciu pe care il poti vinde

Daca ti-ai propus un obiectiv financiar pentru urmatoarele luni, asta inseamna ca ai de gand sa vinzi ceva. Descopera cele mai mari probleme pe care le au clientii tai si construieste ceva care sa ii ajute sa le rezolva. Astfel ti-ai putea transforma pasiunea in profit.

Daca ai de gand sa iti iei pasiunea in serios si sa iti testezi abilitatile de antreprenor, aici ai cativa pasi care te vor ajuta sa scoti profit intr-un termen cat mai scurt.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016