Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce nu suntem fericiti de fapt

Tags: succes profesional, loc de munca, oameni nefericiti

Te intrebi de ce esti constant nefericit, desi ai o familie frumoasa, un loc de munca sigur si un acoperis deasupra capului? Uneori te intrebi chiar si tu ce ar trebui sa se intample pentru a fi multumit.
Iti voi prezenta cateva motive pentru care nu esti fericit cu adevarat:

1. Gresesti cand incepi ceva nou

In ziua de astazi este mai usor ca niciodata sa iti faci noi prieteni, sa vorbesti cu ei oricand vorbesti, chiar sa ii si vezi desi fiecare este la el acasa, cu ajutorul mijloacelor social media. Datorita acestui fenomen majoritatea oamenilor adera la diferite grupuri din care nu ar fi facut parte in mod normal si cunosc persoane cu care nu impartasesc aceleasi pasiuni. Singura problema e ca trebuie totusi sa te adaptezi si sa ai cateva experienta comune cu acesti oameni, daca nu vrei sa fii dat afara din grup, iar de cele mai multe ori acele lucruri nu iti fac cu adevarat placere.

2. Crezi ca ti se cuvine totul

Multi dintre parintii nostri, desi au avut cele mai bune intentii, ne-au invatat prost. De mici ni s-a spus ca putem sa fim ceea ce ne dorim sa fim si ca putem avea tot ceea ce ne dorim. Adevarul este ca pentru a-ti satisface astfel de dorinte trebuie sa muncesti din greu, sa strangi bani, sa iti platesti mai intai utilitatile si sa pastrezi ceva bani deoaparte pentru situatii de urgenta si abia apoi sa te gandesti sa iti cumperi ceva ce iti doresti foarte mult.

3. Crezi ca succesul profesional este egal cu implinirea

Poate ca tu iti iubesti compania si ai investit in ea bani, timp si sentimente, insa trebuie sa fii constient de faptul ca ea nu te va iubi pe tine. Un alt cliseu asemanator, insa de asemenea destul de real este ca nici o persoana nu va spune atunci cand se afla pe patul de moarte: "Mi-as fi dorit sa imi mai pot petrece mai mult timp lucrand".

4.Esti speriat de ceea ce esti cu adevarat

Cei mai multi oameni au o parere foarte buna dintre ei. Poate ca multi chiar arata foarte bine. Cu toate acestea, cu totii avem tendinta de a ascunde ceea ce suntem cu adevarat, fie prin makeup. fie prin stilul vestimentar, fie prin diferite masini de lux.

Lasa deoparte toate aceste ganduri si concentreaza-te pe lucrurile bune din viata ta! Vei vedea, si tu esti fericit de fapt! 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016