Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti deja sau ai de gand sa devii PFA? Informatii esentiale aici!

Tags: totul despre pfa, pfa, infiintarea unei pfa, infiintare pfa, cum se infiinteaza un pfa, cum se impoziteaza pfa

Introducerea de la 1 februarie a impozitului pe Venit pentru microintreprinderi a facut ca varianta PFA sa devina cea mai convenabila din punct de vedere fiscal. Si este normal sa ne orientam foarte des catre aceasta forma legala care ofera atat de multe avantaje.
Ca forma de organizare, PFA ofera numeroase avantaje, de la fiscalitatea minima, la cheltuieli mai mici cu indeplinirea obligatiilor declarative si de plata si pana la accesul neingradit si imediat la veniturile realizate.

Pentru cei care deja sunt PFA si pentru cei care au de gand sa devina PFA, cateva aspecte raman esential de cunoscut:

1. De ce alegem PFA ca forma de organizare?
2. Cum se infiinteaza un PFA?
3. Cum se impoziteaza veniturile PFA?
4. Cum platim impozitul ca PFA?
5. Cum declaram veniturile si cheltuielile realizate?
6. Relatia PFA cu Administratia Fiscala


Iata cele mai importante capitole cu care trebuie sa fiti familiarizati daca sunteti sau veti deveni PFA. Par multe informatii si uneori par foarte dificil de inteles, insa pas cu pas, ele pot fi usor asimilate, intelese si apoi valorificate pentru ca activitatea voastra sa mearga struna, ca la carte, cu eficienta optima.

Si pentru cei doritori sa afle toate aceste informatii despre PFA, CD-ul „Totul despre infiintarea si functionarea unei PFA” va ajuta sa rezolvati toate problemele legate de PFA in modul cel mai simplu, perfect legal si cu cele mai mici costuri!

Este, daca vreti, o investitie inspirata pentru numerosi romani, o investitie care sa va returneze bani in buzunare, economie de timp si de energie.

Ghidul „Totul despre infiintarea si functionarea unei PFA” poate fi consultat si aici si comandat in cazul in care se potriveste cerintelor dvs!

Mult succes si afaceri banoase!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016