Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Joc, Wi-Fi si Orange. S-a lansat The Goodies Hunt

Tags: orange, wi-fi, the goodies hunt, bucuresti, centrul istoric

Cand te numesti Orange si ai vreo 10 milioane de clienti doar in Romania, lansarea oricarui serviciu, fie el si unul gratuit, nu se face oricum, ci cu un strop de imaginatie si printr-un apel la distractie.
Operatorul de telefonie mobila Orange a dat startul unei veritabile vanatori de comori in Centrul Vechi al capitalei. "The Goodies Hunt" este o campanie prilejuita de lansarea acoperirii Wi-Fi gratuite in pricipalele zone din Centrul Istoric al Bucurestiului.
Campania se adreseaza utilizatorilor de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau BlackBerry OS si se desfasoara sub forma unui concurs distractiv in perioada 7-15 septembrie. Miza? Noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1.
Pentru a intra in concurs, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia gratuita The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.
Primul participant care descopera cele 9 indicii ascunse in Centrul Vechi va castiga mult ravnita tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, in vreme ce ocupantul locului doi va primi un HTC ChaCha. Nici ceilalti utilizatori nu sunt insa dati uitarii, pentru ca in spatele indiciilor sunt ascunse multe alte premii surpriza.
Cele 9 indicii sunt coduri QR care odata descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicatiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvaluie o ghicitoare care conduce la urmatorul indiciu.
Concursul "The Goodies Hunt" face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care Orange isi propune sa schimbe experienta distractiei in Bucuresti. Din acest proiect face parte si Orange Wi-Fi Zone, unde cei care se afla in Centrul Vechi din Bucuresti au acces gratuit la internet de mare viteza.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016