Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oferta speciala: 5% discount la un pranz fara telefonul mobil

Tags: restaurant, eva, los angeles, promotie, discount, telefon mobil

“La masa nu se vorbeste”, spunea odata o regula de bun simt. Nu la telefon, cel putin, ar adauga patronul unui restaurant din L.A., care a pus la cale o promotie atipica.
Tehnologia moderna ne-a acaparat intr-o asa masura viata, incat nici masa nu o mai luam neinsotiti de telefonul mobil. Ba mai mult, il asezam cu grija alaturi de tacamuri pentru a-l butona inainte, in timpul si dupa masa.
 
Exasperat de clienti care stau mai mult cu nasul in telefon decat in farfurie, patronul unui restaurant din Los Angeles le-a lansat o provocare cu discount – oricine isi lasa mobilul la intrarea in local, primeste o reducere de 5% din consumatie.
 
Patronul restaurantului Eva spera ca in acest fel clientii sai sa se poata relaxa si bucura cu adevarat de bunatatile culinare, dar si de prezenta celor care ii insotesc, fie ei prieteni, colegi ori membri ai familiei.
 
„Eva este un restaurant foarte primitor si vrem sa cream acea abianta familiara, de acasa, unde oamenii sa se apropie din nou. Scopul promotiei este acela de a-i aduce mai aproape pe clientii nostri, a-i deconecta de la viata tumultoasa si a le distrage atentia de la telefonul mobil pentru a se putea bucura de o ambianta placuta si o mancare savuroasa”, explica acesta.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016