Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si-a disciplinat fata pe Facebook

Tags: fiica, facebook, mama, umilire

O adolescenta din Ohio a fost pedepsita, a se citi umilita, de mama ei, pe Facebook. Parintele a considerat ca cea mica nu-i acorda suficient respect, asa ca i-a dat o lectie pe care n-o va uita curand.
Mama, Denise Abbott, s-a enervat caci Ava, de 13 ani, spunea prea multe pe Facebook. Asa ca i-a schimbat poza de pe profil, punandu-i portretul cu un X pe gura, alaturi de urmatorul text:
 
 
"Nu stiu sa imi tin (n.r. gura) inchisa. Nu mai am voie pe Facebook sau sa folosesc telefonul. 
Va rog sa intrebati de ce. Mama spune ca trebuie sa le raspund tuturor celor care intreaba".

Femeia se vrea o mama moderna, la curent cu activitatea fiicei ei, ceea ce le recomanda si altor parinti. Abbott nu regreta ce a facut, desi i s-a spus ca Facebook este un loc de socializare, nu unul unde sa-ti umilesti copilul. Intamplarea a generat dezbateri aprinse in SUA si in intreaga lume. Psihologii avertizeaza ca umilirea in public poate avea consecinte grave asupra copiilor.

Reactia lui Abbott ne aduce aminte de cea a tatalui din North Carolina care a tras cu pistolul in laptopul fiicei sale de 15 ani, nemultumit ca aceasta scrisese pe Facebook ceva neplacut la adresa parintilor ei. Fiica in cauza, Hannah Marie Jordan, spune ca tatal ei a exagerat un pic, dar ea il intelege.

Cam la fel a spus si Ava: "Simt ca am meritat ce mi-a facut, caci am fost rea cu mama mea si nu m-am purtat respectuos cu ea in fata prietenilor mei", a declarat ea pentru NBC. 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016